Na tradiční předvánoční setkání pozval 18. prosince minulého rokumanagement společnosti Olympik Holding své partnery a příznivce. Při tétopříležitosti generální ředitel Vlastislav Šos už podruhé slavnostněotevřel konferenční sály, které byly v srpnu zle poničeny nadstandardnímpřídělem vltavské vody.
Partneři se tak mohli přesvědčit, že hotel Olympik, který byl otevřenuž 14 dní po povodních, je naprosto v pořádku a v plném lesku a že v němfunguje vše a ještě něco navíc – nová pekárna, která produkuje takovépečivo, že k němu nic nemusíte přidávat. Večírek se vyznačoval vybranoukuchyní, jíž kralovaly dvě skvěle nadívané ryby – štika a candát a několikpečených selátek. Vrcholným kulinářským kouskem byl pak Princeznin dort,který má v kuchyni Stanislava Zity dlouhou a slavnou tradici.
Zcela upřímný potlesk sklidil dětský pěvecký sbor Zvoneček. Postaralse o zážitek hned zkraje večírku svými úpravami koled zpívaných česky,ale také latinsky.
Já osobně jsem obdivoval výkon sličné harfenistky, která vydržela hrátpo celý zbývající večer a ovládala i skladby, vycházející z keltskétradice.
Vážení čtenáři, Váš oblíbený portál Celyoturismu.cz bude v horizontu 3 měsíců uzavřen. To podstatné z cestovního ruchu – vývoj, statistiky, analýzy, legislativní problematiku atd. – proto nově najdete na zpravodajském portálu Hospodářské komory ČR www.komoraplus.cz a také ve...
První velká incomingová akce na podporu návštěvnosti České republiky po pandemii covid-19. Tak vnímají odborníci na cestovní ruch z celého světa Czech Republic Travel Trade Day (TTD) 2022. Ve spolupráci s Destinační agenturou Živý kraj ho uspořádala...
Nejen tři inspirační videa, ale i zajímavá čísla o turistice z České republiky představil minulý týden ředitel Německé turistické centrály (DZT) v Praze Jan Pohaněl na setkání s novináři.