cestovni-ruch.czCOT BusinessCOT mediaCZeCOT.infoWMP.czXMLevents

V Selském Dvoře vaří Patrik Bečvář

Zařazeno v
Města & Regiony
HORECA & MICE

27.1.2015

Tým restaurace hotelu Selský Dvůr v pražské Hostivaři, který je součástí řetězce Sivek Hotels, nově vede Patrik Bečvář. Tento kreativní šéfkuchař slibuje, že jídlo, které hostům připraví, osvěží jejich smysly, nechá je zažít krásu prostřednictvím chuti, vůně, barev i estetické úpravy.

Šéfkuchař Patrik BečvářPatrik Bečvář je v oblasti gastronomie známou osobou a jeho kariéru provází mnoho úspěchů v kuchařských soutěžích v České republice i v zahraničí. „V našem menu se odráží nabídka sezónních a čerstvých surovin a naším přáním je, abychom svou kuchyní, útulným prostředím a zdvořilou obsluhou přispěli k vaší radosti ze života,“ říká šéfkuchař, oceněný mimo jiné titulem Kuchař roku České republiky 2013/2014. Kuchyni hotelu Selský Dvůr obohatí svými zkušenostmi z minulosti, kdy například připravoval menu pro významné osobnosti, jako jsou George Bush, Barack Obama a další. Další zkušenosti nasbíral i na řadě stáží v renomovaných restauracích v zahraničích a je členem Národního týmu kuchařů ČR. Dříve působil jako šéfkuchař v restauraci Zlatá Praha v hotelu InterContinental.

Foto: Hotel Selský Dvůr

Anketa

Který kraj podle vás nejlépe rozvíjí gastroturismus?