cestovni-ruch.cziCOT.czCZeCOT.infoWMP.czXMLevents

Kalendář akcí Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Zařazeno v
HORECA & MICE

16.2.2021

Profesní svaz zastupující tuzemské kuchaře a cukráře připravil orientační výčet soutěží, seminářů, školení a dalších akcí pro celý letošní rok. Jejich realizace pochopitelně závisí na momentálním stavu pandemie covid-19 a platných protiepidemických opatřeních. Pro aktuální informace doporučujeme průběžně navštěvovat www.akc.cz. 

 

Datum

Akce

25.3.

Gastro Hradec 2021 - Vitana Cup

březen

Celostátní volební valná hromada

březen

Trénink Regionálního týmu, ISŠ Valašské Meziříčí - pobočka Severní Morava a Slezsko

březen - duben

Výběrové řízení na dva nové kuchaře do Národního týmu ČR

10.4.

Modelace fondánových figurek, lektorka Eliška Hebká - pobočka východní Čechy

15.4.

Volební valná hromada- pobočka východní Čechy

12.5.

Bohumínské grilování, Střední škola Bohumín - Pobočka Severní Morava a Slezsko

květen

Gastro Junior Bidfood Cup

květen

Food festival Karlovy Vary - pobočka Karlovy Vary

květen

Trénink Intergast Culinary Team - pobočka Karlovy Vary

květen

9. ročník Gastronomických slavností M. D. Rettigové - pobočka východní Čechy

květen

Workshop s Honzou Horkým - pobočka Severní Morava a Slezsko

květen

Trénink Regionálního týmu, ISŠ Valašské Meziříčí - pobočka Severní Morava a Slezsko

květen

Catering Cup - účast 4 členů Národního týmu na soutěži v Lyonu

29.5.

Slezský bigos na hradě, ISŠ Valašské Meziříčí - pobočka Severní Morava a Slezsko

5.6.

Gastronomická slavnost na Zichovci aneb vzpomínka na mistra kuchaře Ladislava Nodla - pobočka Severní Čechy

červen

Food Trip Praha - pobočka Karlovy Vary

červenec

Frenštátské gulášové slavnosti, Autokemp Frenštát pod Radhoštěm - pobočka Severní Morava a Slezsko

7.8.

4. Svatovavřinecká pouť kuchařů a cukrářů ČR, Svatý Hostýn - pobočka Severní Morava a Slezsko

7.8.

Gulášové slavnosti, Hranice na Moravě - pobočka Severní Morava a Slezsko

září

Seminář - Jak na Lázeňský pohárek - pobočka Karlovy Vary

září

Workshop - Základní omáčky, dresinky, demi-glace a vhodné použití, lektor Jan Horký, HŠ Plzeň - pobočka Šumava

září

Trénink Regionálního týmu, ISŠ Valašské Meziříčí - pobočka Severní Morava a Slezsko

září

Workshop s Honzou Horkým - pobočka Severní Morava a Slezsko

21.-22. října

Gastro Olomouc - Olima Cup 2021

23. - 24. října

Moravský cukrářský šampionát - pobočka Severní Morava a Slezsko

říjen

Global Chefs Challenge - soutěž ve Walesu

říjen

Kuchař roku 2021

říjen

Cukrář roku 2021

říjen

Food festival Mariánské lázně - pobočka Karlovy Vary

říjen

Trénink Intergast Culinary Team - pobočka Karlovy Vary

listopad

Lázeňský pohárek 22. ročník - pobočka Karlovy Vary

18. listopadu

Český kapr 2021 - pobočka Šumava

listopad

Trénink Regionálního týmu, ISŠ Valašské Meziříčí - pobočka Severní Morava a Slezsko

listopad

Seminář Bc. Marie Paprstkářové, T. Hrdý, ISŠ Valašské Meziříčí - pobočka Severní Morava a Slezsko

listopad

Martinská husa, Hotelová škola Frenštát - pobočka Severní Morava a Slezsko

prosinec

Seminář Karla Drápala - pobočka Severní Morava a Slezsko

prosinec

Mikulášská party pobočky - pobočka Karlovy Vary

 Foto: -pmu-