cestovni-ruch.czCOT BusinessCOT mediaCZeCOT.infoWMP.czXMLevents

Hotel Horizont se připravuje již na 12. Gastronomické dny

Zařazeno v
Města & Regiony
HORECA & MICE

12.11.2017

V termínu od 8. do 10. prosince 2017 budou v Peci pod Sněžkou probíhat tradiční Gastronomické dny šéfkuchaře hotelu Horizont Jiřího Švestky. Akce již po dvanácté zpestří období před začátkem zimní sezóny ve SkiResortu Černá hora – Pec a představí exkluzivní víkendové menu složené ze zajímavých pokrmů i vybraných vín.

V termínu od 8. do 10. prosince 2017 budou v Peci pod Sněžkou probíhat tradiční Gastronomické dny šéfkuchaře hotelu Horizont Jiřího Švestky.

Vrcholem Gastronomických dnů bude především sobotní večer 9. prosince. Pro zájemce bude připravena více než dvouhodinová degustace sestávající z pětichodového menu, doplněného o vybraná moravská vína z vinařství Chateau Valtice. Jednotlivé chody budou průběžně představeny šéfkuchařem Jiřím Švestkou ve spolupráci s ředitelem Chateau Valtice Markem Šťastným.

„Sobotní večer je určen hlavně těm hostům, kteří chtějí ochutnat hned několik pokrmů najednou, a také se o nich něco dozvědět. Jsme však připraveni i na hosty, kteří by sobotní degustaci nestihli. Ti si mohou v Horizont café & restaurantu od pátku do neděle užívat nejen pokrmy ze sobotního degustačního menu, ale i další speciality, připravované našim kuchařským týmem,“ uvedl k akci ředitel hotelu Horizont Karel Rada.

Mezi vybrané speciality připravené kuchařských týmem budou patřit například krémová polévka z pečeného česneku, bramborové rösti s lososem, spider steak z telecího masa, nočky z odpalovaného těsta na čokoládovém mascarpone i mnoho dalších chutných pokrmů.

Více informací je možné nalézt na tomto odkaze.

Foto: Horizont hotel